"What we call 'normal' is a product of repression, denial, splitting, projection, introjection and other forms of destructive action on experience. It is radically estranged from the structure of being. The more one sees this, the more senseless it is to continue with generalized descriptions of supposedly specifically schizoid, schizophrenic, hysterical 'mechanisms.' There are forms of alienation that are relatively strange to statistically 'normal' forms of alienation. The 'normally' alienated person, by reason of the fact that he acts more or less like everyone else, is taken to be sane. Other forms of alienation that are out of step with the prevailing state of alienation are those that are labeled by the 'formal' majority as bad or mad." 

R. D. Laing, The Politics of Experience

tirsdag den 29. maj 2012

Velkommen til Hotel Akutpsykiatri

Nu er pinsen jo desværre allerede overstået for denne gang, men måske var det noget, at sætte kryds i kalenderen for et inspirerende kurophold til næste års pinseferie? Eller hvad med et gavekort til en af dine nærmeste, eller en god ven, til alletiders fødselsdags- eller julegave?


Anmeldelse af Hotel Akutpsykiatri af Olga Runciman.


Velkommen til Hotel Akutpsykiatri som er placeret i det smukke Ballerupområde med adgang til grønne arealer, og hvor du som gæst vil blive placeret i centrum.
Vi er et nyt kurhotel, hvor vores service til jer er i absolut højsæde. Vi har fundet ud af, via postkort, videointerviews og workshops, præcis hvad det er du, vores kunde, ønsker. Det har vi lyttet til, og derfor er det med stolthed vi åbner dørene for at byde jer, vores første kunder, velkommen her på Hotel Akutpsykiatri. Nå du ringer på dørklokken åbner vi straks døren, hilser på dig, og inviterer dig ind. Det har vi fundet ud af var vigtigt, via de postkort vi har fået fra jer.
Receptionen


Hotellets arkitektur går i et med den omkringliggende, storslåede naturHotellet har fået navnet Hotel Akutpsykiatri fordi vi vil give jer, vores kære kunder, et intensivt, hurtigt, og dybdegående kurophold, som er helt standardiseret og automatiseret til at varetage jeres unikke, individuelle behov. Derefter sender vi jer videre til vores kompetente lokale kurmedarbejdere, som i altid vil kunne finde under navnet OP teams, og hvis du, kære gæst, er under 35 år, har vi lokaltilbuddet OPUS. Kurophold i Distriktet er også en del af vores eftertragtede standardiserede pakker for de af jer, som har haft en kurtur med os.
Men tilbage til vores nye Hotel Akutpsykiatri som har fået tillægsnavnet akut fordi vi har besluttet at den to ugers observationstid, hvor vi i gamle dage skulle observere jer, kære dejlige kunder, uden påbegyndelse af kemiske kurbehandlinger, er afskaffet! I lyset af, at vi er blevet videreuddannet i et helt nyt og revolutionerende koncept, der går under navnet Recovery, er vi nu i stand til at kunne diagnosticere fra første dag, og vores specielt udviklede kemiske del af kuren kan iværksættes fra dag ét. Det er noget vi er meget, meget stolte af at kunne tilbyde jer. Det kan vi, for vi har opdaget efter meget forskning efter de bedste Lundbeckistan principper, at den kemiske del af vores kurpakke faktisk er så bredspektret, at behandlingen er den samme, om jeres problemer går under navet bipolar eller skizofreni. Finpudsning af jeres kommende diagnoser kan justeres henne ad vejen i sammenarbejde med vores højt uddannede og professionelle hotelpersonale med speciale i Recovery. I den forbindelse tager vi gerne imod postkort fra jer, og postkortene kan købes enten hos vores højt uddannede, professionelle medarbejder, eller i kiosken.
Vi har også et kurafsnit specielt til dem, som ikke ønsker en kurbehandling. Da skal man benytte en anden dør, end hoveddøren, men til gengæld vil du blive mødt af et helt team af vores recoveryspecialister.  Vi er meget stolte over især indretningen af denne del af vores hotel, idet afsnittet er specielt designet ud fra et videreudviklet, recoveryorienteret, sikkerhedskoncept. Recovery-sikkerhedskonceptet går ud på, at alt møblement er fasttømret til væg eller gulve, for vi har via vores postkort og videointerviews med jer, kære kommende gæster, fundet ud af at vores uønskede kurophold kan gøre at I få lyst til at begå selvmord. Det vil vi nødigt have sker, da det siger i recoverymanualen på side 202, at kuren ikke er vellykket, hvis gæsten døde.


Et indtryk af det imødekommende, hyggelige interør
Hotel Akutpsykiatri åbner sin døre i begyndelsen af maj for at byde jer velkommen som gæster, og vi glæder os til at se jer. Velkommen!  
Mere information om Hotel Akutpsykiatri, som ovenstående reklame er baseret på, kan findes her.

Og film om vores kommende kurtilbud findes her.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Hahahaha:-)